Trefl малиот истражувач - часовник

Часовникот е едукативна игра што им помага на вашите деца да станат пријатели со часовникот и им покажува како да поврзат различни активности со вистинското време од денот.
Trefl малиот истражувач - часовникTrefl малиот истражувач - часовник
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Trefl малиот истражувач - часовник
Trefl малиот истражувач - часовник
Опис Играта користи слики што го покажуваат типичниот ден на ученик во предучилишна возраст, тоа се активности што децата ги знаат многу добро - ова го прави учењето многу полесно и интересно за нив. Играта ја развива способноста на децата да планираат и одредуваат редоследот на настаните. Тоа е исто така одлична обука за нивните математички вештини, ориентација во вселената и можноста за уредување и класифицирање на работите. Со играње на оваа игра, децата исто така развиваат вербални вештини, вежбаат концентрација и ги подобруваат своите моторни вештини.

Пакувањето вклучува 9 големи дводелни и двострани загатки (18 активности и часовници кои го покажуваат вистинското време), голем часовник со подвижни стрелки и некои дополнителни елементи за да добиете уште поголема забава од играта. Големите елементи се изработени од висококвалитетни материјали, што е гаранција за безбедна игра дури и за најмалите деца. Ние внимателно избравме живописни слики и живи бои за да се осигураме дека се соодветни за возраста на вашите деца. Малиот истражувач е серија едукативни игри за деца од 2 до 6 години. Сите игри се развиени од тим специјалисти од различни области: педагогија, филологија, логопедија, социологија и психологија. Секоја од игрите е подготвена да им помогне на когнитивниот и интелектуалниот развој на децата: игрите развиваат логичко-математичко размислување, го стимулираат развојот на вокабулар и комуникациски вештини, вежбаат координација на око и око, тренираат меморија и концентрација и стимулираат имагинација и креативност. Нашите производи комбинираат забава со едукативни елементи, а исто така даваат можност да поминете квалитетно време со деца.

Производите од серијата Мал истражувач се тестирани од деца и добиле позитивно мислење од наставниците во предучилишна возраст.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.