Trefl Друштвена игра Mad dog

Дали се осмелувате од заспаното лудо куче да извлечете што е можно повеќе коски?
Trefl Друштвена игра Mad dogTrefl Друштвена игра Mad dog
Цена:
Цена без ДДВ: 1.790,00 ден
Цена: 1.790,00 ден
Trefl Друштвена игра Mad dog
Trefl Друштвена игра Mad dog
Trefl Друштвена игра Mad dog
Trefl Друштвена игра Mad dog
Опис Свртете ја стрелката за да ви покаже колку коски и во каква боја треба да ја извадите од садот додека тој спие слатко. Но, бидете внимателни!

Ако го разбудите, испаѓате од игра. Победник е оној кој на крајот има најмногу коски.

Карактеристики:

играта е наменета за двајца или повеќе играчи

Погоден за деца над четири години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.