Trefl Flip - Flap Космос

Големи, тематски загатки со отворање прозорци.
Trefl Flip - Flap КосмосTrefl Flip - Flap Космос
Цена:
Цена без ДДВ: 750,00 ден
Цена: 750,00 ден
Trefl Flip - Flap Космос
Trefl Flip - Flap Космос
Опис Puzzle Flip - Flap се големи, тематски загатки со отворање прозорци

Отворете ги и проверете што се крие под нив! Дали сте подготвени за изненадување?

Број на елементи: 36

Димензии на слика: 58 x 40 см

Димензии на пакетот: 33,2 x 22,9 x 5,7 cm

Не е погоден за деца на возраст под 3 години.

Производот ги исполнува стандардите на Европската унија за безбедност, здравје и животна средина

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.