Едукативна игра Градот

Комплет игри кои ја стимулираат детската логика.
Едукативна игра ГрадотЕдукативна игра Градот
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Опис Вистинска оригинална игра со која децата можат да се забавуваат, и секогаш да креираат различни сценарија!

Во сетот има 15 сложувалки со кои децата ќе се забавуваат и стимулираат логика и креативност!

Возраст: 1-4 години

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.