Lisciani Една книга за секој ден

Сет од 7 книги, по една за секој ден.
Lisciani Една книга за секој денLisciani Една книга за секој ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.690,00 ден
Цена: 1.690,00 ден
Опис Во понеделник ја учиме азбуката

Во вторник боите

Во среда бројките

Во четврток фармата

Во петок формите

Во сабота развиваме логика

А, во недела бебињата

Каротина веселото морковче ќе ви ја направи играта позабавна.

Можеш да ја обоиш книгата и да измислиш своја приказна.

Играта може да започне!

Наменето за деца постари од 3 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.