Trefl домино

Домино е традиционална игра за вежбање на меморијата и перцепцијата која ги освои срцата на гејмерите од сите возрасти ширум светот.
Trefl доминоTrefl домино
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден
Trefl домино
Trefl домино
Опис Играчите ги распоредуваат блоковите со сликите и очите на таков начин што соседните простори имаат ист број места. Ако играч нацрта блок што не одговара на претходно поставените, следниот е случајно избран сè додека не успее или преселбата се пренесе на следниот играч. Победник е играчот кој најбрзо ќе се ослободи од своите плочки или ќе се откаже од играта со совпаѓање на плочките од двете страни.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.