Trefl Boom Boom Frozen 2

Потрошете го својот куп карти и заѕвонете на ѕвончето!
Trefl Boom Boom Frozen 2Trefl Boom Boom Frozen 2
Цена:
Цена без ДДВ: 899,00 ден
Цена: 899,00 ден
Trefl Boom Boom Frozen 2
Trefl Boom Boom Frozen 2
Опис Boom Boom Frozen 2 е едноставна и брза игра за целото семејство.

Потрошете го својот куп карти и заѕвонете на ѕвончето!

За да победите, мора да ги потрошите сите ваши карти со хероите на Frozen II.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.