Trefl Barbie Sweetville

Барби и нејзините пријатели тргнаа кон Земјата на слатките памучни бонбони, градина со бонбони и тобогани за колачиња, кои нудат загарантирана забава!
Trefl Barbie SweetvilleTrefl Barbie Sweetville
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Trefl Barbie Sweetville
Trefl Barbie Sweetville
Опис Барби и нејзините пријатели тргнаа кон Земјата на слатките памучни бонбони, градина со бонбони и тобогани за колачиња, кои нудат загарантирана забава! За да го направат овој убав ден попријатен за гостите, луѓето од Земјата на слатките понудија игра со потера. Поместете ги парчињата вешто на таблата и избегнувајте средба со други карактери. Кој лик ќе ја освои забавата?

Возраст: од 5 години.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.