Lisciani 50 едукативни игри со морковче

Сетот содржи и книга со игри, како и веселото и светкаво морковче кое ќе ве забавува при играњето.
Lisciani 50 едукативни игри со морковчеLisciani 50 едукативни игри со морковче
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Lisciani 50 едукативни игри со морковче
Lisciani 50 едукативни игри со морковче
Lisciani 50 едукативни игри со морковче
Опис По 10-те едукативни игри, пристигнаа и 50-те едукативни игри на англиски јазик со веселото светкаво морковче.

Научете ја англиската азбука, зборови, облици, бројки, бои...играјте меморија, научете ги животните, а истовремено и поттичкнете го логичкото размислување, и задржување на вниманието.

Сетот содржи и книга со игри, како и веселото и светкаво морковче кое ќе ве забавува при играњето.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.