Други разновидни играчки

Детска маса со столчиња за игра на отворено или дома.

Маса со две столчиња
Цена:
Цена без ДДВ: 1.999,00 ден
Цена: 1.999,00 ден

Трамбoлина со дијаметар од 183 см.

Трамболина со заштитна мрежа 183 см
Цена:
Цена без ДДВ: 9.990,00 ден
Цена: 9.990,00 ден

Smoby куќарката нуди забавна и друштвена игра

Smoby куќичка
Цена:
Цена без ДДВ: 10.999,00 ден
Цена: 10.999,00 ден

Трамболина со дијаметар од 244 см.

Трамболина со заштитна мрежа 244 см
Цена:
Цена без ДДВ: 11.990,00 ден
Цена: 11.990,00 ден

Тобоган кој се прилагодува во две висини.

Тобоган Супер Megagliss
Цена:
Цена без ДДВ: 11.999,00 ден
Цена: 11.999,00 ден

Детски тобоган од брендот Smoby.

Тобоган XL
Цена:
Цена без ДДВ: 14.900,00 ден
Цена: 14.900,00 ден

Трамбoлина со дијаметар од 305 см.

Трамбoлина со заштитна мрежа 305см
Цена:
Цена без ДДВ: 14.990,00 ден
Цена: 14.990,00 ден