fbpx

Детски велосипеди, тротинети, трицикли

Со две тркала назад за поголема рамнотежа.

Тротинет Cars
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Тротинетот има две тркала на задниот дел, со што се нуди ...

Тротинет со корпа и светлечки тркала
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден

Тротинетот Зик Зак со лесни ефекти го промовира движење, ...

Тротинет Zik Zak
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден

Тротинет за голема забава и одржување на рамнотежа на ...

Тротинет Cars
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Син тротинет со сино светло

Тротинет Kick n roll
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Црвен тротинет со црвено светло.

Тротинет Kick n roll
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Зелен тротинет со зелено светло.

Тротинет Kick n roll
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди