fbpx

Тенди

Едноставна за поставување.

Тенда 3х3 Pop UP зелена пвц
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден

Сиво бела тенда со димензии 250х130 см и челична рачка за ...

Тенда 250х130 см сива/бела
Цена:
Цена без ДДВ: 8.400,00 ден
Цена: 8.400,00 ден

Сива тенда со димензии 200х150 см.

Тенда 200х150 сива
Цена:
Цена без ДДВ: 11.490,00 ден
Цена: 11.490,00 ден

Тенда со димензии 200х150 см.

Тенда 200х150 см портокаловa сиво белa
Цена:
Цена без ДДВ: 11.490,00 ден
Цена: 11.490,00 ден

Тенда со димензии 300х200 см.

Teнда 300Х200 зелена маслинеста
Цена:
Цена без ДДВ: 14.590,00 ден
Цена: 14.590,00 ден

Тенда со димензии 300х200 см.

Тенда 300х200 сива антрацит
Цена:
Цена без ДДВ: 14.590,00 ден
Цена: 14.590,00 ден

Тенда со димензии 350х250 см.

Тeнда 350х250 кафена
Цена:
Цена без ДДВ: 16.590,00 ден
Цена: 16.590,00 ден

Тенда со димензии 180х600 см.

Тенда 180х600 см сива платно обиколно
Цена:
Цена без ДДВ: 16.590,00 ден
Цена: 16.590,00 ден

Тенда со димензии 400х250 см.

Тенда 400х250 портокал/бела
Цена:
Цена без ДДВ: 18.690,00 ден
Цена: 18.690,00 ден

Тенда со димензии 500х300 см.

Тенда 500х300 сива антрацит
Цена:
Цена без ДДВ: 29.000,00 ден
Цена: 29.000,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди