Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева

Косилката Iskra HG53SMH-MA190 има 4-тактен мотор, капацитет на моторот од 189 cc, должина на сечење 53 см, погоден за тревни површини до 1.800 m².
Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за треваIskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 26.990,00 ден
Цена: 26.990,00 ден
Опис Капацитетот на тревната кошница е 62 литри, косачката нуди 8 позиции за прилагодување на височината (централно), помеѓу 20 и 75 мм. Предните тркала се 178 mm, задните 254 mm.

Ладењето на моторот е воздушно, косилката има моќност од 3,5 kW. Волуменот на резервоарот за гориво е 1 литар, за масло 0,6 литри.

Волумен на моторот: 189 cm3

Моќност: 3,5 kW (4,7 KM)

Брзина на празен од: 3000 вртежи во минута

Тип на мотор: четиритактен (Yamaha)

Мотор со воздушно ладење

Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L

Капацитет на резервоарот за масло: 0,6 L

Прилагодлива висина на сечење: 20-75 mm

8 позиции за прилагодување на височината (во средината)

Максимална ширина на сечење: 530 мм (21 ")

Тркала: предна 178 мм (7 "); задна 254 мм (10")

Волумен на кошница со трева: 62 L

За тревни површини до: 1800 m²

2 години гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.