Iskra BK530N Бензиска косилка за трева

Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA.
Iskra BK530N Бензиска косилка за треваIskra BK530N Бензиска косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 23.500,00 ден
Цена: 23.500,00 ден
Опис Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење, ќе ви овозможи, професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

Зафатнина на моторот: 173 cm3

Моќност: 3.2 kW (4.4 КС)

Оптоварување брзина: 3000 вртежи / мин

Тип на мотор: четири-тактен ohv

Воздушно ладење на моторот

Стил на возењето: самоодна

Волумен на резервоарот: 1.6 L

Волумен на резервоарот за масло: 0.55 L

Регулирање на висината на сечење: 20-75 mm

8 позиции подесување на висината (централно)

Максимална сечење ширина: 530 mm (21 ")

Ширината на тркала (предната): 178 mm (7 ")

Ширината на тркалата (заден): 254 mm (10 “)

Кутија за трева: 62 L

За тревници до 1800 метри

Димензии на кутија (во mm): 850 (D) x 580 (W) x 500 (V)

Нето тежина: 37 kg

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.