fbpx

Косилки за трева

Косилка за трева со 3 нивоа на сечење и моќност 1000 W.

Einhell BEM32 Електрична косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 3.999,00 ден
Цена: 3.999,00 ден

Одлична електрична косилка за трева од ISKRA.

Iskra QT3023 Електрична косилка
Цена:
Цена без ДДВ: 4.999,00 ден
Цена: 4.999,00 ден

Моќен јаглероден мотор со голем вртежен момент.

EINHELL GC-EM 1536 1500W Ф-360mm
Цена:
Цена без ДДВ: 6.999,00 ден
Цена: 6.999,00 ден

Косилка со мала тежина и голем капацитет на корпата.

Bosch ARM 32 Електрична косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 7.199,00 ден
Цена: 7.199,00 ден

Акумулаторски тример за жива ограда.

Iskra IX-HT36 Акумулаторски тример за жива ограда
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Со компактен и модерен дизајн и нова технологија за заштита ...

Iskra QT3040 Електрична косилка
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра ...

Iskra SF8M12508 Li-ON батерија
Цена:
Цена без ДДВ: 7.999,00 ден
Цена: 7.999,00 ден

Акумулаторски тример.

Iskra IX-GT36 Акумулаторски тример
Цена:
Цена без ДДВ: 8.499,00 ден
Цена: 8.499,00 ден

Електрична косилка со моќност 1400 W.

EINHELL GEC-EM 1437 1400W Ф-370mm
Цена:
Цена без ДДВ: 8.599,00 ден
Цена: 8.599,00 ден

Одлична, електрична косилка за трева од ISKRA.

Iskra QT3033 Електрична косилка
Цена:
Цена без ДДВ: 8.990,00 ден
Цена: 8.990,00 ден

Акумулаторска косилка за трева.

Iskra IX-LM36 АКУМУЛАТОРСКА КОСИЛКА
Цена:
Цена без ДДВ: 12.999,00 ден
Цена: 12.999,00 ден

Препорачана за површини на трева до: 450 m²

Bosch UniversalRotak 450 Електрична косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 14.999,00 ден
Цена: 14.999,00 ден

Одлична бензиска косилка за трева од ISKRA.

Iskra HG41PL-RV125 Бензиска косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 14.999,00 ден
Цена: 14.999,00 ден

Голема заштеда на простор благодарејќи на интелегентна ...

Bosch ARM 37 Електрична косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 15.400,00 ден
Цена: 15.400,00 ден

Акумулаторски тример со повеќе додатоци.

Iskra IX-MT36A Акумулаторски повеќенаменски тример
Цена:
Цена без ДДВ: 16.999,00 ден
Цена: 16.999,00 ден

Бензиска косилка за трева.

Iskra HG48SMH-S Бензиска косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 25.990,00 ден
Цена: 25.990,00 ден

Косилката Iskra HG53SMH-MA190 има 4-тактен мотор, капацитет ...

Iskra HG53SMH-MA190 Бензиска косилка за трева
Цена:
Цена без ДДВ: 31.599,00 ден
Цена: 31.599,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди