fbpx

Iskra DT2250A Електрична дувалка за лисја

Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси и квалитет.
Iskra DT2250A Електрична дувалка за лисјаIskra DT2250A Електрична дувалка за лисја
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
Iskra DT2250A Електрична дувалка за лисја
Iskra DT2250A Електрична дувалка за лисја
Опис Исчистете го вашиот двор со леснотија!

Моќност – 3000 W

Напон – 220-240 V ~ 50 Hz

Брзина во слободен од (вртежи) – 8000-15000 rpm

3 функции – дување, вшмукување и дробење

Максимален проток на воздух – 13,2 m3 / min.

Максимална брзина на дување – 270 km / h

Капацитет на вреќата – 35 lit.

Размер на мелење / дробење – 10:1

Должина на кабелот – 35 cm

Потенциометар за прилагодување на брзината

Додатна цефка за продолжување на предниот издув

Прерамка за носење на рамо

1 година гаранција

Коментари

Нема коментари за овој производ.
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди