fbpx

Дувалки за лисја

Одлична електрична дувалка за лисја, со високи преформанси ...

Iskra DT2250A Електрична дувалка за лисја
Цена:
Цена без ДДВ: 2.990,00 ден
Цена: 2.990,00 ден
X

Регистрирај се за
е-магазин!

Веќе сте претплатени Кликнете тука за ажурирање

Биди во тек со најновите понуди