Вино со чоколади со ваши пораки

Вино со бонбониера со испечатени пораки.
Вино со чоколади со пораки
Цена:
Цена без ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Вино со чоколади со пораки
img_2832
img_2835
img_2836
img_28265
Вино со чоколади со пораки
Вино со чоколади со пораки
Вино со чоколади со пораки
Вино со чоколади со пораки
Вино со чоколади со пораки
Опис Вино Вранец 1 л., со етикета и картичка со посвета испечатени по ваша желба и средна бонбониера со чоколади со испечатени пораки.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.