Ден на вљубените

Прекрасно декорирана корпа со високо квалитетно вино.

Вино, букет од чоколади со пораки и Fererro Raffaelo во корпа Весели мигови
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Две мали вина со етикети, бонбониера со чоколади срце, ...

img_1951
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Пенливо вино со големо чоколадно срце и декорации спакувани ...

img_1968
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Чоколаден аранжман со персонализирани пораки во корпа.

Чоколади и вино во корпа Волшебен свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа за Денот на вљубените.

img_2886-1
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден

Елегантен подарок за различни пригоди и свечености.

Денес е посебен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.350,00 ден
Цена: 1.350,00 ден

Голема дизајнирана бонбониера со 30 чоколади со испечатени ...

Бонбониера 30 причини за љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.500,00 ден
Цена: 1.500,00 ден

Неодолива комбинација на врвни миризливи ноти, пенливо вино ...

Луксузна сензација
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Успешно изненадување со корпа со вино, Ferrero Rocher и ...

Волшебен момент
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Честитајте роденден или едноставно разубавете го денот на ...

Ти си посебна
Цена:
Цена без ДДВ: 1.550,00 ден
Цена: 1.550,00 ден

Корпа со вина и чоколади со испечатени пораки.

Љубовна здравица
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа во облик на срце за Денот на ...

img_2788
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со која ќе ги изненадите вашата ...

Од мене за тебе
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден

Одличен подарок за љубителите на вино и чоколади.

Комплет вино со две чаши и 20 чоколатца со пораки во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден

Знаете некој што не сака да порасне?

Украсна кутија со 20 киндер јајца
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден

Прекрасно аранжирана корпа со Киндер чоколади.

Киндер чоколади, Киндер чоколадни бонбони и Киндер јајца во корпа во облик на срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден

Пријатно изненадување за вистинските познавачи на ...

Мирисна нота
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден

Врамена уметничка слика во комбинација со вино и чоколаден ...

Вљубено срце
Цена:
Цена без ДДВ: 2.200,00 ден
Цена: 2.200,00 ден
Страница 2 од 3