Бонбониера Grow old with me

Прекрасно дизајнирана бонбониера со 20 чоколади со испечатени пораки.
Бонбониера Grow old with meБонбониера Grow old with me
Цена:
Цена без ДДВ: 850,00 ден
Цена: 850,00 ден
Опис Бонбониера со белгиски чоколади, на кои се испечатени 20 пораки.

Оваа бонбониера не може да се персонализира со ваши пораки.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Ве молиме испратете ја вашата нарачка 2-3 дена пред одредениот ден за испорака.

Коментари

Нема коментари за овој производ.