Чоколадна прегратка

Чоколаден аранжман во корпа за сите пригоди.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден
IMG_4618
IMG_4620
IMG_4617
IMG_4621
IMG_4623
Опис Корпата содржи: Бонбониера со гриоти, Merci мала бонбониера, лижавчиња, чоколадирани срца и украс.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.