Чоколаден сон

Мал чоколаден аранжман со кој ќе го освоите срцето на вашата најмила личност.
Чоколаден аранжман во облик на срце Чоколаден сон
Цена:
Цена без ДДВ: 900,00 ден
Цена: 900,00 ден
Опис Аранжманот се состои од 25 чоколади во облик на срце, спакуван во украсна кутија.

Бојата на пакувањето на чоколадните срца зависи од моменталната залиха (црвени, розеви, сребрени, златни).

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.