fbpx

Пива

Златен даб сет со 4 лименки 0.5 л.

Златен даб 4x0.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 400,00 ден
Цена: 400,00 ден

Туборг сет со 4 лименки 0.5 л.

Tuborg 4x0.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Amstel сет со 4 лименки 0.5 л.

Amstel 4x0.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Скопско сет со 6 лименки 0.5 л.

Скопско 6x0.5 л.
Цена:
Цена без ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Корпа со Corona пива, Ferrero чоколади и чоколадни пралини.

Beer and Cheer
Цена:
Цена без ДДВ: 2.300,00 ден
Цена: 2.300,00 ден