fbpx

За него

Корпа со вина, апетисани и чоколади за успешен впечаток и изненадување.
За негоЗа него
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
За него
IMG_4628
IMG_4629
IMG_4631
IMG_4632
Опис Корпата содржи: две мали вина, апетисани, мала бонбониера Merci и чоколадирани топчиња.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.