fbpx

Вино и љубов

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.
Вино и љубовВино и љубов
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од млечни чоколади, Ferrero Rocher и мало вино.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.