Велигденска среќа

Честитајте го Велигден со прекрасно аранжирана корпа.
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
img_1244
img_1247
img_1248
img_1250
Опис Корпата се состои од бонбониера Моцарт, мало вино, апетисани, Велигденски чоколади во форма на јаце, Велигденски чоколади во форма на зајак, Велигденски чоколади со пораки спакувани во украсно пакување, дополнета со декорации и украси.

Коментари

Нема коментари за овој производ.