Велигденска корпа

Честитајте го Велигден со раскошна корпа.
Велигденска корпаВелигденска корпа
Цена:
Цена без ДДВ: 2.500,00 ден
Цена: 2.500,00 ден
Велигденска корпа
img_1231
img_1233
img_1235
Опис Корпата се состои од бонбониера Бајадера, пакување со чоколадни Велигденски јајца, Велигденски чоколади во облик на зајче, пакување со 20 испечатени Велигденски чоколади со пораки, Велигденско венче, Велигденски декорации и украси.

Коментари

Нема коментари за овој производ.