fbpx

Те гушкам

Чоколади и плишано мече спакувани во корпа во облик на срце.
Те гушкам
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Те гушкам
img_2875
img_2879
Опис Пакувањето содржи мало мече, 2 киндер јајца, Ferrero Raffaello, Milka чоколадо и лижавче во форма на срце.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.