fbpx

Среќен ден

Ferrero Raffaello и Kinder Surprise ќе го разубават денот на секого.
Среќен денСреќен ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.800,00 ден
Цена: 1.800,00 ден
Опис Чоколаден десерт Ferrero Raffaello дополнет со популарните Киндер јајца спакувани во украсна кутија.

Со овој подарок сигурно ќе успеете да го разубавите денот на вашите најмили.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Петок, 05 Февруари 2016
Убаво што се врати... Нема да бидам веќе сама
Eli