fbpx

Слатка забава

Kinder чоколади и Pringles чипс декорирани во форма на торта.
Училишна забаваУчилишна забава
Цена:
Цена без ДДВ: 2.000,00 ден
Цена: 2.000,00 ден
Училишна забава
Училишна забава
Опис Соодветен подарок и за помалите и поголемите. Kinder чоколади и Pringles чипс декорирани во форма на торта.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.