fbpx

Сладок подарок

Највкусните Kinder чоколади спакувани во украсна кутија.
Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country спакувани во украсна кутија
Цена:
Цена без ДДВ: 2.100,00 ден
Цена: 2.100,00 ден
Опис Комбинација на Kinder Surprise, Kinder Delice и Kinder Country, вкупно 15, спакувани во украсна кутија со ваша порака која ќе ја додадеме кон подарокот.

Подарок на кој сигурно ќе се израдуваат и децата, но и возрасните.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.