fbpx

Оздрави побрзо

Испратете корисен подарок за вашиот настинат пријател.
Оздрави побрзо
Цена:
Цена без ДДВ: 1.300,00 ден
Цена: 1.300,00 ден
Оздрави побрзо
Оздрави побрзо
Опис

Шоља за чај, во која е додаден мед, балзам за усни, хартиени марамчиња, бонбони од нане и лимон.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.