fbpx

Насмеан ден

Мал чоколаден аранжман со Milka чоколади и Ferrero Rocher.
Насмеан денНасмеан ден
Цена:
Цена без ДДВ: 1.400,00 ден
Цена: 1.400,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Milka и Ferrero Rocher.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.