fbpx

Мало внимание

Прекрасно аранжирана корпа со вино, бонбониера и чоколади.
Мало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
Мало внимание
img_2990
img_2989
Опис Корпата содржи мало црвено вино со персонализирана етикета, бонбониера Ferrero Raffaelo, чоколадо со етикета и мало пакување чоколади Ferrero Raffaelo.

Пораките на виното и чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Вторник, 24 Јули 2018
на чоколадото да стои порака Среќен роденден братче.
Slavica Ribeiro
Сабота, 31 Декември 2016
)
Pavlina
Петок, 23 Декември 2016
Tince i Joco, Srecni i veseli Novogodisni i Bozicni praznici vi posakuvaat Sonja i Stjepan Maric so Sara, Mia, Lea i Sofia
Sonja Maric
Повеќе коментари