fbpx

Мало внимание

Прекрасен подарок за разновидни пригоди.
Мало вниманиеМало внимание
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од бајадери, мини алкохолен пијалок и пура.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.