fbpx

Мало чоколадно внимание

Изненадување за децата, но и за возрасните.
Аранжман од 12 Kinder Surprise јајца обвитани со Kinder чоколади
Цена:
Цена без ДДВ: 1.900,00 ден
Цена: 1.900,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од 12 Kinder Surprise јајца, обвитани со Kinder чоколади.

Киндер јајцата, освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, со себе носат изненадување на кое се радуваат и децата, но и возрасните.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.