fbpx

Љубов

Вистинско изненадување за сите возрасти.
ЉубовЉубов
Цена:
Цена без ДДВ: 2.800,00 ден
Цена: 2.800,00 ден
Опис Чоколадниот аранжман се состои од Kinder чоколади и Ferrero Rocher.

Вашата порака ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.