fbpx

Чоколадо и вино во корпа

Големо чоколадно срце со вино со ваша порака спакувани во украсна корпа.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.650,00 ден
Цена: 1.650,00 ден
cokolado i vino vo korpa
Чоколадо и вино во корпа
img_1938
Опис Вино Вранец 1 л., со етикета и картичка со посвета испечатени по ваша желба и големо чоколадно срце (300 гр) спакувани во украсна корпа.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или цветен аранжман.

Коментари

Нема коментари за овој производ.