Чоколаден свет

Одбрани Ferrero производи за љубителите на вкусни чоколадни задоволства.
Kinder Surprise јајца, Kinder Buenno, Kinder чоколади и Nutella во корпа Чоколаден свет
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Опис Аранжирана корпа со Nutella, Kinder Surprise јајца, Kinder Buenno и Kinder чоколади.

Киндер јајцата, освен што се вистинско уживање на љубителите на чоколадо, со себе носат изненадување на кое се радуваат и децата, но и возрасните.

Украсна корпа со киндер јајца и ваша порака која ќе ја додадеме кон подарокот.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет цвеќебалон со порака или платежна картичка за подарок.

Коментари

Нема коментари за овој производ.