Велигденско изненадување

Раскошен Велигденски цветен аранжман во корпа.
Велигденско изненадувањеВелигденско изненадување
Цена:
Цена без ДДВ: 1.590,00 ден
Цена: 1.590,00 ден
Опис Преубав начин да ги честитате Велигденски празници на вашите најблиски.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.