fbpx

Луксузна елеганција

Lindor бонбониера и Johnnie Walker во раскошен цветен аранжман.
Луксузна елеганцијаЛуксузна елеганција
Цена:
Цена без ДДВ: 7.100,00 ден
Цена: 7.100,00 ден
Опис Прекрасен начин да испратите честитка кон оние кои најмногу ви значат.

Букетите се изработуваат од свежо цвеќе. Доколку видот или бојата на цвеќето во цветниот аранжман кој е одбран во моментот ги нема на залиха, се врши соодветна замена во истата вредност.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.