Есенско изгрејсонце

Прекрасно аранжирана корпа со орхидеи и декорации.
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
img_0995
img_0994
Опис

Аранжманот се состои од 3 орхидеи, украсно зеленило и есенски декорации.

Оваа цветна корпа може да се прати за било која пригода, искажувајки прекрасни желби од Ваша страна.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете бонбониерабалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.