Божиќна магија

Совршен празничен подарок.
Цена:
Цена без ДДВ: 1.700,00 ден
Цена: 1.700,00 ден
img_2621
img_2625
Опис Подарете ваков цветен аранжман некому кој навистина ви значи и ќе приредите успешно изненадување.

Во цветниот аранжман бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Коментари

Нема коментари за овој производ.