Луксузно пакување со 32 пралини - Santiago

Луксузно пакување со 32 пралини од врвниот производител Leonidas.
Луксузно пакување со 32 пралини - SantiagoЛуксузно пакување со 32 пралини - Santiago
Цена:
Цена без ДДВ: 1.990,00 ден
Цена: 1.990,00 ден
Луксузно пакување со 32 пралини - Santiago
Луксузно пакување со 32 пралини - Santiago
Опис Луксузно пакување со 32 пралини (±500 g).

Врвен десерт од познатиот производител Leonidas.

Леонидас претставува светски познат производител на чоколадни производи, продавајќи над 100 различни видови на белгиски чоколадни пралини во повеќе од 1.400 продажни места ширум светот.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.