Луксузно пакување со 25 пралини

Луксузно пакување со 25 пралини (±400 g) од реномираниот белгиски производител Leonidas.
Луксузно пакување со 25 пралини
Цена:
Цена без ДДВ: 1.600,00 ден
Цена: 1.600,00 ден
Луксузно пакување со 25 пралини
Луксузно пакување со 25 пралини
Опис

Луксузно пакување со 25 пралини (±400 g) од реномираниот белгиски производител Leonidas.
Подарете врвно чоколадно изненадување спакувано во луксузно пакување.

Производител: Leonidas, Белгија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.