fbpx

Бонбониера Lindor Gift Box Milk - 99 г.

Lindt Lindor е идеален подарок за секоја пригода.

Бонбониера Lindor Gift Box Milk - 99 г.Бонбониера Lindor Gift Box Milk - 99 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 480,00 ден
Цена: 480,00 ден
Опис Тежина: 99 гр.

Произведено во Швајцарија.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.