Чоколадна порака

Пакување срце со чоколади со пораки.
Чоколадна порака
Цена:
Цена без ДДВ: 1.150,00 ден
Цена: 1.150,00 ден
Чоколадна порака
Чоколадна порака
Чоколадна порака
Чоколадна порака
Чоколадна порака
Чоколадна порака
Чоколадна порака
img_28832
img_28851
Опис Пакувањето во форма на срце содржи 2 млечни чоколади со пораки, чоколади со крем во облик на срце и декорации.

Пораките на чоколадите ги печатиме со ваша порака или фотографија со дизајн соодветен на настанот. Ве молиме навремено испратете ја вашата нарачка, 2-3 дена пред планираната испорака.

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.
 

Известување

Ве известуваме дека во периодот од 01 до 10 јуни нема да вршиме испораки. Нарачките примени овој период ќе се достават од 14 јуни. Ви благодариме на разбирањето.