Бонбониера Milka - 110 г.

Голема бонбониера Milka со чоколадни пралини во облик на срце.
Бонбониера Milka - 110 г.Бонбониера Milka - 110 г.
Цена:
Цена без ДДВ: 490,00 ден
Цена: 490,00 ден
Бонбониера Milka - 110 г.
large
Опис

Чоколадни пралини полнети со крем од лешник.

Подарете од срце!

Бесплатно ја додаваме и вашата лична порака, која е потребно да ни ја испратите заедно со порачката, пополнувајќи го делот „Забелешка од клиентот“.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.