Бонбониера Бескрајно те сакам

Голема бонбониера во облик на срце и ваша порака.
Бонбониера Бескрајно те сакамБонбониера Бескрајно те сакам
Цена:
Цена без ДДВ: 950,00 ден
Цена: 950,00 ден
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Бонбониера Бескрајно те сакам
Опис Сакате да приредите невообичаено изненадување?

Подарете раскошно украсена бонбониера во облик на срце во која се додадени и чоколади во форма на срце и ваша персонализирана порака.

Идеален подарок за роденден, Ден на вљубените, 8ми Март или за разновидни пригоди.

Бонбониерата е со димензии 24 х 24 см.

За подготовка потребни се најмалку 2 дена.

Доколку имате одреден ден за испорака, можете да го наведете во календарот кој се појавува на крајот од порачката. Вашата нарачка ќе биде доставена точно на тој ден.

Чоколадните срца можат да бидат во виолетова, сребрена, црвена и златна боја. Зависно од моменталната залиха на производителот, аранжманот ќе содржи чоколадни срца во достапната боја.

За поуспешен впечаток, ви препорачуваме да одберете букет од свежо цвеќебалон со порака или деликатесна корпа.

Коментари

Нема коментари за овој производ.