Машина за сушење Indesit IDCA 35

Кондезациска Машина за сушење со капацитет 8 кг.
Цена:
Цена без ДДВ: 19.490,00 ден
Цена: 19.490,00 ден
Опис Капацитет на сушење 8кг

10+1 програми

Звучен сигнал за крај на програм

Одложен старт

Систем против гужвање

Енергетска класа: С

Коментари

Нема коментари за овој производ.